Nieuws

CORONA RICHTLIJNEN VANAF  VRIJDAG 18

EN VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022

Vanaf vrijdag 18 februari 2022 gelden de volgende maatregelen in de Mijlpaal:

 • De normale openingstijden mogen weer !
 • Door het laten checken van coronatoegangsbewijs hoeft u geen:
 • Geen mondkapje op.
 • Geen vaste zitplaats.
 • Geen 1,5 meter afstand.

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 gelden de volgende maatregelen in de Mijlpaal:

 • Normale openingstijden
 • U hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien.
 • Geen mondkapje op.
 • Een vaste zitplaats hoeft niet.
 • 1,5 meter afstand houden hoeft niet.
 • Onderstaande basisregels blijven voor iedereen:
 • Bij klachten blijf thuis en laat je testen.
 • Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog.
 • Zorg voor voldoende frisse lucht.

BRIEF BETREFFENDE RECONSTRUCTIE WERKZAAMHEDEN

Aan de bewoners van dit pand         

Verzenddatum     : 3 november 2021

Betreft                   : Reconstructie Hernen fase 2

Geachte bewoner,

In opdracht van Gemeente Wijchen gaan wij reconstructie-werkzaamheden uitvoeren, waarbij het riool en het straatwerk worden vervangen. De werkzaamheden vinden plaats in het Klompenkampje, het Tunnelpad (vanaf kruising met het Klompenkampje richting ‘het tunneltje’) en het (grote) parkeerterrein van de Mijlpaal. Zie ook de bijlage op achterzijde van deze brief voor een overzicht van het project. Middels deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden, de planning en diversen andere gerelateerde zaken.

Planning en fasering werkzaamheden

Wij starten met de werkzaamheden in het Klompenkampje. Hier wordt het straatwerk verwijderd en gaan we aansluitend het riool vervangen. Wij starten maandag 8 november. Vanaf dinsdag 9 november zal het Klompenkampje afgesloten zijn. Ook zal de kruising Klompenkampje-Dorpsstraat afgezet worden. Het Tunnelpad blijft voorlopig bereikbaar.

Wij verzoeken de bewoners van het Klompenkampje om hun auto vóór dinsdag 9 november 7.30u in een andere straat te parkeren. Graag ook de auto van je oprit halen, anders kun je er voor langere tijd niet meer uit.

De werkzaamheden in het Klompenkampje duren circa 5 à 6 weken.

Naar verwachting vanaf maandag 29 november starten wij met de werkzaamheden in het Tunnelpad met aansluitend de werkzaamheden ter plaatse van het parkeerterrein bij De Mijlpaal. Vanaf dat moment verzoeken wij de bewoners van het Tunnelpad en de mensen die hun auto parkeren op het parkeerterrein voor de mijlpaal om te parkeren in de Loffertweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio februari 2022.

 

Parkeergelegenheid

Bewoners kunnen hun auto parkeren aan de Loffertweg. Bezoekers van De Mijlpaal kunnen (vanaf maandag 29 november) ook parkeren in de Loffertweg. De Mijlpaal is via de achterzijde bereikbaar voor afzetten van personen (welke slecht ter been zijn). Er is hier (te) weinig ruimte om uw auto te parkeren.

 

Afval-inzameling

Wij verzoeken u afvalcontainers/-zakken op afhaal dagen tijdig aan de buitenzijde van het werkvak aan te bieden, zodat wij deze tijdig op een centraal punt kunnen aanbieden aan de afval-dienst.

Informatie uitwisseling

Wij houden jullie op de hoogte bij een komende wijziging/afsluiting. Daarnaast is onze voorman het algemene aanspreekpunt op het werk. Voor assistentie bij de toegankelijkheid van uw woning kunt u bij hem terecht. Ook voor overige vragen kunt u bij hem terecht.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen dat u zo min mogelijk last van onze werkzaamheden heeft.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Loeffen, Willems Winssen B.V. of met Peter van den Brink, toezichthouder gemeente Wijchen.

Met vriendelijke groet,                                                                    

Pieter Loeffen                                                                                     Peter van den Brink                           

Willems Winssen BV                                                                         Gemeente Wijchen                                                                                             0487-521374                                                                                     088 432 73 27

pieter@willems-winssen.nl                                                              p.van.den.brink@drutenwijchen.nl