Nieuws

CORONA MAATREGELEN VANAF ZONDAG 29 NOVEMBER 2021

De Mijlpaal is elke dag  om 17.00 uur gesloten.

  • houd 1,5 meter afstand
  • Een vaste zitplaats is verplicht in de horeca, bij evenementen en locaties voor kunst- en cultuur met uitzondering van doorstroomlocaties.
  • Iedereen van 13 jaar en ouder heeft een coronatoegansbewijs.
  • Bij verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt is het dragen van een mondkapje verplicht.

 

Alle sporters (uitgezonderd sporters tot 18 jaar) en verenigingen krijgen alleen nog toegang met coronatoegangsbewijs (QR code) en identiteitskaart, dit moet elke keer als ze in de Mijlpaal komen.

Om er voor te zorgen dat alles zoveel mogelijk door kan gaan en omdat er niet altijd iemand van de Mijlpaal is, hebben we het verzoek om voor jullie vereniging/sporters zelf de controles uit te voeren en dan zal de Mijlpaal steekproeven nemen of dit goed gegaan is.

 

BRIEF BETREFFENDE RECONSTRUCTIE WERKZAAMHEDEN

Aan de bewoners van dit pand         

Verzenddatum     : 3 november 2021

Betreft                   : Reconstructie Hernen fase 2

Geachte bewoner,

In opdracht van Gemeente Wijchen gaan wij reconstructie-werkzaamheden uitvoeren, waarbij het riool en het straatwerk worden vervangen. De werkzaamheden vinden plaats in het Klompenkampje, het Tunnelpad (vanaf kruising met het Klompenkampje richting ‘het tunneltje’) en het (grote) parkeerterrein van de Mijlpaal. Zie ook de bijlage op achterzijde van deze brief voor een overzicht van het project. Middels deze brief willen wij u informeren over de werkzaamheden, de planning en diversen andere gerelateerde zaken.

Planning en fasering werkzaamheden

Wij starten met de werkzaamheden in het Klompenkampje. Hier wordt het straatwerk verwijderd en gaan we aansluitend het riool vervangen. Wij starten maandag 8 november. Vanaf dinsdag 9 november zal het Klompenkampje afgesloten zijn. Ook zal de kruising Klompenkampje-Dorpsstraat afgezet worden. Het Tunnelpad blijft voorlopig bereikbaar.

Wij verzoeken de bewoners van het Klompenkampje om hun auto vóór dinsdag 9 november 7.30u in een andere straat te parkeren. Graag ook de auto van je oprit halen, anders kun je er voor langere tijd niet meer uit.

De werkzaamheden in het Klompenkampje duren circa 5 à 6 weken.

Naar verwachting vanaf maandag 29 november starten wij met de werkzaamheden in het Tunnelpad met aansluitend de werkzaamheden ter plaatse van het parkeerterrein bij De Mijlpaal. Vanaf dat moment verzoeken wij de bewoners van het Tunnelpad en de mensen die hun auto parkeren op het parkeerterrein voor de mijlpaal om te parkeren in de Loffertweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio februari 2022.

 

Parkeergelegenheid

Bewoners kunnen hun auto parkeren aan de Loffertweg. Bezoekers van De Mijlpaal kunnen (vanaf maandag 29 november) ook parkeren in de Loffertweg. De Mijlpaal is via de achterzijde bereikbaar voor afzetten van personen (welke slecht ter been zijn). Er is hier (te) weinig ruimte om uw auto te parkeren.

 

Afval-inzameling

Wij verzoeken u afvalcontainers/-zakken op afhaal dagen tijdig aan de buitenzijde van het werkvak aan te bieden, zodat wij deze tijdig op een centraal punt kunnen aanbieden aan de afval-dienst.

Informatie uitwisseling

Wij houden jullie op de hoogte bij een komende wijziging/afsluiting. Daarnaast is onze voorman het algemene aanspreekpunt op het werk. Voor assistentie bij de toegankelijkheid van uw woning kunt u bij hem terecht. Ook voor overige vragen kunt u bij hem terecht.

Wij danken u alvast voor uw begrip en hopen dat u zo min mogelijk last van onze werkzaamheden heeft.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Loeffen, Willems Winssen B.V. of met Peter van den Brink, toezichthouder gemeente Wijchen.

Met vriendelijke groet,                                                                    

Pieter Loeffen                                                                                     Peter van den Brink                           

Willems Winssen BV                                                                         Gemeente Wijchen                                                                                             0487-521374                                                                                     088 432 73 27

pieter@willems-winssen.nl                                                              p.van.den.brink@drutenwijchen.nl